Porilaisille loistouutisia − Niklas Rubin jatkaa Ässissä ensi kaudella

LIIGA / Uutinen
Rubin on pelannut ässämaalilla mainiosti.
Tuore jatkosopimus pitää Rubinin patapaidassa ensi kaudellakin. Ruotsalaisen tilastot kertovat hänen pelaavan nappikautta.

Niklas Rubin jatkaa Ässien maalinsuulla ensi kauden kattavalla sopimuksella, porilaisseura tiedotti torstaina. Ruotsalainen tuli täksi kaudeksi Liigaan SHL:n Frölundasta ja on torjunut Ässien maalilla läpi kauden vakuuttavasti.

27-vuotias torjuja on ollut tolppien välissä 38 ottelussa ja hänen torjuntaprosenttinsa on tällä hetkellä 92,2 ja se on Liigan viidenneksi paras noteeraus. Päästettyjen maalien keskiarvo Rubinilla on 2,15 ottelua kohden. 

− Hänen voittamisen halunsa sekä kilpailullinen persoonansa ovat tehneet vaikutuksen koko seurayhteisöömme. Jatkosopimus on merkittävä osa tulevaisuuden rakentamista ja mielestäni sopimus kertoo siitä, että olemme seurana menossa oikeaan suuntaan, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen sanoo tiedotteessa.

Myös veskari itse on mielissään jatkopahvistaan. Rubin kertoo päätöksen pysyä Porissa olleen helppo.

− Olen nauttinut suuresti täällä pelaamisesta. Meillä on hyvähenkinen joukkue kasassa, olen kotiutunut tänne hienosti ja joukkueen kannattajat ovat uskomattoman hyviä. Minuun on luotettu täällä ja olen saanut paljon vastuuta. Se on antanut minulle itseluottamusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle