Polvivammoista kärsinyt Thornton laitettiin taas loukkaantuneiden listalle − päävalmentajan mukaan kyseessä on varotoimenpide

NHL / Uutinen
Joe Thornton oli polvileikkauksen vuoksi viime kaudesta lähes puolet sivussa.
Kuva © Getty Images
Joe Thorntonilla on turvotusta oikeassa polvessaan, ja San Jose Sharks laittoi tähtisentterinsä loukkaantuneiden listalle sekä lähetti vieraskiertueelta takaisin San Joseen tutkimuksiin.

Viime kaudella vain 47 peliä polvileikkauksen vuoksi pelannut Joe Thornton on jälleen polvivaivojen vuoksi loukkaantuneiden listalla. 39-vuotias sentteri tunsi viimeisimmän pelin jälkeen turvotusta oikeassa polvessaan, ja San Jose Sharks lähetti Thorntonin varotoimenpiteenä Los Angelesista takaisin San Joseen.

− Hänellä oli vähän turvotusta viime pelin jälkeen. Oli parempi pelata varman päälle ja lähettää hänet kotiin tutkimuksiin kuin riskeerata tien päällä, kommentoi Sharksin päävalmentaja Peter DeBoer.

− Lääkäreiden mukaan on yleistä, että tämänkaltaisissa tilanteissa nestettä kertyy. Emme ole huolissamme tilanteesta. Haluamme vain hoitaa tilanteen oikein.

Sharks nosti farmista 22-vuotiaan keskushyökkääjän Dylan Gambrellin, joka pelasi viime kaudella kolme NHL-ottelua.

Thorntonin molemmat polvet on leikattu puolentoista vuoden aikana. Viime kaudella leikattiin oikea polvi, jossa Thorntonilla nyt on turvotusta. Boston Bruinsin ykkösvaraus Thornton on pelannut Sharksissa kaudesta 2005-06 lähtien. 39-vuotias konkari on NHL:n kaikkien aikojen pistepörssissä sijalla 16 ja syöttöpörssissä sijalla 12.

» Lähetä palautetta toimitukselle