Poikolalle jatkoa RoKiin - kaksi hyökkääjää antaa näyttöjä koeajalla

MESTIS / Uutinen
Poikola kiekkoilee RoKissa ensi kaudellakin.
Kuva © Timo Savela
RoKi on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Aleksi Poikolan kanssa. Rovaniemeläisryhmä nosti harjoitusryhmäänsä lisäksi omia kasvatteja ja testaa kahta hyökkääjää.

Yksivuotisella sopimuksella RoKissa jatkava Aleksi Poikola pelasi viime kaudella debyyttikautensa Mestiksessä. 22-vuotias hyökkääjä iski 41 ottelussa tehot 3+12.

− Poikola on monikäyttöinen pelaaja, sillä hän pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Pyrimme saamaan kaiken irti hänen potentiaalistaan ja auttamaan pelaajaa eteenpäin urallaan, totesi RoKin päävalmentaja Santeri Immonen.

− Viime kaudesta jäi sen verran hampaankoloon, että tällä kaudella taistellaan kahta kovemmin playoff-paikasta. Jäätreenejä on vasta pari viikkoa takana, mutta uudistuneesta ryhmästä on erittäin hyvä fiilis, Poikola kommentoi.

Rovaniemeläisryhmä nosti harjoitusrinkiinsä hyökkääjä Toni Nurmisen ja maalivahti Tommi Ronkaisen, joka täydentää RoKin maalivahtikolmikon tulevalla kaudella. 21-vuotias Nurminen ja 19-vuotias Ronkainen ovat pelanneet viime vuosina pääasiassa II divisioonassa RoKi Rebelsissä sekä RoKin juniorijoukkueissa.

Koeajalla RoKissa jatkavat Sportin A-nuorissa viime kaudella pelannut Otto Melkinen sekä Suomi-sarjan AIK/Laser HT:ta edustanut Santtu Sirkkala. Molemmat olivat joukkueen mukana jo harjoitusotteluissa Avangard Omskia vastaan. Omsk-otteluissa mukana myös olleen hyökkääjä Jeffrey Lawmanin näytöt eivät puolestaan johtaneet sopimukseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle