Platt siirtyy Jokereihin - hyökkääjä-Jensenin optio käytettiin

KHL / Uutinen
Nicklas Jensen oli tehokas viime kaudella.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jokerit ilmoitti maanantaina kahdesta uudesta pelaajasopimuksesta. Viime kaudella säväyttänyt tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen jatkaa Suomen ainoassa KHL-joukkueessa, ja uutena pelaajana mukaan liittyy Geoff Platt.

Nicklas Jensenin sopimuksessa oli optio, jonka Jokerit käytti. 25-vuotias tanskalainen teki viime kaudella 37 pistettä, jolla hän voitti Jokereiden sisäisen pistepörssin.

− Jensen kuului viime kaudella joukkueen ratkaisupelaajiin ja olemme totta kai iloisia, että hän jatkaa meillä myös tulevalla kaudella. Uskomme, että varastossa on potentiaalia vieläkin parempaan, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Uutena pelaajana Jokereihin siirtyvä Geoff Platt on pelannut KHL:ssa kaikilla sarjan historian kymmenellä kaudella. Täysien KHL-kausien lisäksi hän on pelannut ajanjaksolla Ilveksessä sekä SHL:n Växjö Lakersissä, mutta näinäkin vuosina hän edusti Dinamo Minskiä sekä TsSKA Moskovaa. Viime kaudela TsSKA:ssa Platt teki 28 ottelussa 11 pistettä. Alkujaan kanadalainen Platt edustaa nykyään maajoukkuetasolla Valko-Venäjää saatuaan kansalaisuuden Minskissä vietettyjen kausien ansiosta.

− Platt on nopea pelaaja, joka pystyy viimeistelemään itse ja myös luomaan maalipaikkoja muille. Hän on luonteeltaan taistelija, jota vastaan on vaikea pelata. Lisäksi hän pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassa ja on ollut KHL:ssä aina myös vahva aloittaja, Kurri analysoi.

Plattin sopimus kattaa kauden 2018-19.

» Lähetä palautetta toimitukselle