Pitkäaikainen kapteeni Peter Regin palaa Jokereihin − "Elämässä ei koskaan etukäteen tiedä"

KHL / Uutinen
Regin oli Jokereiden kapteeni viime kaudella.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Viime kauden päätteeksi helsinkiläisseurasta lähtenyt Peter Regin on tehnyt uuden sopimuksen Jokereiden kanssa.

Peter Regin, 34, palaa Jokereihin loppukauden kattavalla sopimuksella. Tanskalaishyökkääjä on pelannut helsinkiläisten riveissä aiemmat viisi kautta, joista neljä viimeisintä kapteenina.

Reginin ilmoitettiin jättävän Jokerit viime kauden päätteeksi, mutta neuvottelut uudesta sopimuksesta käynnistyivät kuitenkin myöhemmin.

− Regin on ollut todella iso palanen Jokereiden KHL-taipaleella ja olemme erittäin iloisia saadessamme hänet takaisin joukkueeseen. Hänen johtajuutensa, luotettavuutensa ja vahva kahden suunnan pelaamisensa vahvistavat ryhmäämme entisestään, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri tiedotteessa.

Regin on pelannut Jokereissa 262 KHL:n runkosarjaottelua ja tehnyt niissä 61+116=177 tehopistettä ollen seuran KHL-ajan paras pistemies. Pudotuspeleissä 33 ottelua ovat tuoneet tehot 5+12=17.

− Elämässä ei koskaan etukäteen tiedä, miten tilanteet voivat muuttua. Olen vain todella iloinen, että saan jälleen pelata Jokereissa. Kaikki seurassa on minulle tuttua, joten sopeutumisen kanssa ei varmasti ole ongelmia, summaa kotikaupunkinsa Herningin Blue Fox -joukkueessa kesän harjoitellut Regin virkkoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös