Pitkä putki saa jatkoa − Järvelän veljeskaksikko kiekkoilee RoKissa ensi kaudellakin

MESTIS / Uutinen
Olli-Matti Järvelä on kuulunut RoKin tehokkaimpiin hyökkääjiin Mestiksessä.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher
RoKi on tehnyt jatkosopimukset monivuotisten luottohyökkääjiensä Olli-Matti ja Antti Järvelän kanssa.

Veljekset Olli-Matti ja Antti Järvelä jatkavat RoKin riveissä ensi kaudellakin. Veljeksistä vanhemmalle, Olli-Matille tuleva kausi on kahdeksas peräkkäinen rovaniemeläisjoukkueessa, kun taas Antilla peräkkäisten kausien putki kasvaa jo yhdeksään.

28-vuotias Antti Järvelä toimi viime kaudella RoKin kapteenina. 28-vuotias hyökkääjä iski 50 ottelussa tehot 4+6=10. 

− Järä on luotettava soturi – tietää mitä saa illasta toiseen. Joukkueelle hän on elintärkeä alivoimapelaaja, ja johtoasemassa viimeisten vaihtojen jäädyttäjä. Ei turhia möykkää, vaan johtaa omalla esimerkillään, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen kuvaili.

Olli-Matti Järvelä pelasi puolestaan jälleen tehojen valossa vahvan kauden, kun 50 ottelussa syntyivät tehot 15+13=28. 30-vuotias hyökkääjä on kuulunut rovaniemeläisten tehokkaimpiin pelaajiin viime kausina, sillä Mestiksessä pelaamissaan 241 ottelussa hän on takonut 87 maalia ja 147 tehopistettä.

− O-M on luontainen maalintekijä, joita jokainen joukkue tarvitsee. Hän on vanhan kaartin rokilainen, jonka järjen ääni on todella tärkeä pukukopissa. Ei turise turhia, mutta kun puhuu, niin asiaa. Pira on parhaassa jääkiekkoilijan iässä, jossa pelaaja tietää omat kehityskohteet, vahvuudet ja osaa vaatia itseltään ja muilta. Ensi kaudella on lupa odottaa parasta Piraa Mestiksessä, arvioi Immonen.

RoKilla on tällä hetkellä sopimukset 15 pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle