Pietarin SKA nimesi Roman Rotenbergin päävalmentajaksi − myös Valeri Bragin jatkaa valmennustiimissä

KHL / Uutinen
Rotenberg hyppää päävastuuseen SKA:n valmennuksessa.
Kuva © VesaPhoto / Vesa Pöppönen
Pietarin SKA:n varapresidenttinä toimiva Roman Rotenberg ottaa vastuulleen myös joukkueen valmennuksen. Aikaisemmin päävalmentajana toiminut Valeri Bragin jatkaa valmennustiimissä.

Roman Rotenbergillä ei ole virallisesti valmennuskokemusta, mutta hän on ollut tuttu näky SKA:n penkin takana viime vuosina. Rotenberg on toiminut myös Venäjän maajoukkueissa GM:n roolissa. Nyt hän ottaa seuran valmennusvastuun.

− Kauden ratkaisuvaihe alkaa, olympiataukoon on matkaa alle kymmenen ottelua. Valmennusjohto on toiminut kokonaisuutena ja jatkaa toimimistaan niin. Olemme viimeisen kuukauden aikana kokeilleet vaihtoehtoa, jossa Roman Rotenberg on hoitanut päävalmentajan tehtävää ja se on ollut tuloksellista. Tämän myötä päätimme tehdä muutoksen nyt myös virallisesti. Jatkan mukana joukkueen valmennuksessa, valmennustiimissä jatkava Valeri Bragin kommentoi ratkaisua seuran tiedotteessa.

SKA on KHL:n läntisessä konferenssissa toisena, pisteen Moskovan Dynamoa perässä. SKA on pelannut yhden ottelun vähemmän.

» Lähetä palautetta toimitukselle