Petteri Lindbohmilla todettu korona, EHC Biel-Biennen joukkue karanteeniin

Muut Sarjat / Uutinen
Maajoukkueen vakiokasvo Lindbohmilla on todettu korona.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Petteri Lindbohm on joukkueensa toinen koronaan sairastunut pelaaja.

Sveitsin NLA-sarjassa pelaava EHC Biel-Bienne tiedotti, että vuoden 2019 maailmanmestarilta Petteri Lindbohmilta on todettu koronavirustartunta. Puolustaja on joukkueen toinen koronaan sairastunut pelaaja.

Joukkue on asetettu tartuntojen myötä karanteeniin, joka päättyy ensi viikon perjantaina. Karanteenin edestä siirretään neljä ottelua myöhemmin määriteltävään ajankohtaan.

EHC Biel-Bienne tunnetaan Suomessa myös Antti Törmäsen valmentamana joukkueena. Törmäseltä todettiin kesällä sappirakon syöpä, minkä seurauksena hän on ollut sairaslomalla työtehtävistään.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Kanta-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan kiekko-otteluiden yleisömäärää rajoitetaan joulukuussa − koronatilanne siirtää Liiga-otteluita
30.11.2020 16:10
Aluehallintoviraston joulukuun rajoitukset vaikuttavat Liiga-seuroista HPK:n, KooKoon sekä SaiPan kotiotteluihin. Mestis-joukkueista rajoitteet vaikuttavat FPS:n, Ketterän ja Tuton kotiotteluihin.
Uutinen
TPS aloittaa yt-neuvottelut − omistajien rahoitus ei riitä paikkaamaan koronapandemian vaikutusta
30.11.2020 15:27
HC TPS Turku Oy aloittaa yt-neuvottelut koronaviruspandemian vaikutusten takia. Myös muista säästötoimenpiteistä keskustellaan.
Artikkeli
Maanantaijää, viikko 48: Paheneva koronatilanne uhkaa suistaa liigakauden raiteiltaan: "Todella pahalta näyttää tässä nyt kyllä"
30.11.2020 7:00
Kuluva liigakausi sai ylleen tummia pilviä viime viikolla, kun koronatilanne paheni selvästi ympäri Suomea, mikä pakottaa Liigan kovien ratkaisujen äärelle. Pelilliseltä puolelta huomiota herättivät TPS:n pirteät esitykset.

Lue myös