Petri Kontiola ei matkusta Ilveksen mukana Ouluun – Kärpät vaihtaa voittavaan kokoonpanoonsa ainoastaan maalivahdin

LIIGA / Uutinen
Kiihkeä pudotuspelisarja saa perjantai-iltana jatkoa Oulussa.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa
Kolmannessa puolivälieräottelussa loukkaantuneesta Ilves-kaksikosta Simon Johansson matkustaa Ouluun, mutta Petri Kontiola ei. Kärpät vaihtaa ainoastaan maalivahtia, kun Joel Blomqvist tekee maalilla tilaa Stanislav Galimoville.

Ilveksen ja Kärppien välisen ottelusarjan kolmannessa kohtaamisessa tupsukorvien kokoonpanosta tippuivat kesken ottelun Petri Kontiola ja Simon Johansson. Ruotsalaispuolustaja Johansson on tänään tutulla paikalla Leo Lööfin parina, mutta Kontiola ei selvinnyt Kärpät-puolustaja David Skleničkan antamasta rajusta puhtaasta taklauksesta pelikuntoon. 

Tamperelaisten kokoonpanossa nähdään pudotuspeleissä ensimmäistä kertaa Colton Beck, Miro Nalli ja Ivan Nikolišin. Kontiolan ja Johanssonin lisäksi tupsukorvilta puuttuvat edelliseen otteluun nähden Joni Ikonen ja Eetu Päkkilä. Marek Langhamer jatkaa Ilveksellä tolppien välissä.

Kärpät luottaa kenttäpelaajien osalta Tampereelta voiton hakeneeseen kokoonpanoonsa, mutta maalivahti vaihtuu. Avausottelussa ensimmäiset seitsemän minuuttia pelannut Stanislav Galimov palaa tolppien väliin ja Joel Blomqvist siirtyy vaihtopenkin puolelle. 

» Lähetä palautetta toimitukselle