Petri Karppanen jättäytyy pois SaPKon toimitusjohtajan tehtävistä

MESTIS / Uutinen
SaPKon toimitusjohtaja vaihtuu.
Kuva © Antti Varonen https://anttivaronen.com/
SaPKon toimitusjohtajana viimeiset neljä vuotta toiminut Petri Karppanen jättää tehtävänsä.

Vuodesta 2016 lähtien SaPKon toimitusjohtajan tehtäviä hoitanut Petri Karppanen jättää työnsä savonlinnalaisseurassa, koska siirtyy uusiin töihin toisaalle. Ennen toimitusjohtajan tehtäviä Karppanen toimi SaPKossa myyntipäällikkönä.

SaPKon puheenjohtaja Vesa Kutvosen mukaan savonlinnalaisseura on mennyt Karppasen aikana kokonaisuudessaan ammattimaisempaan suuntaa niin urheilupuolella kuin ottelutapahtuman ja jäähalliolosuhteidenkin suhteen. SaPKo saavutti myös historiansa ensimmäisen Mestis-mestaruuden keväällä 2017. 

− Seitsemän vuotta SaPKon toiminnassa ovat olleet todella mielenkiintoisia ja mukavia. Olen saanut kokea vahvasti SaPKo- yhteisön voiman ja tuen. Olen erittäin kiitollinen SaPKolle näistä vuosista ja nyt siirryn SaPKo- yhteisössä uuteen rooliin, kannattajaksi ja kannustajaksi, edelleen hallilla tavataan, Karppanen kommentoi.

SaPKo hakee aktiivisesti uutta toimitusjohtajaa ja tavoitteena on löytää se ennen tulevan kauden alkua. Toistaiseksi toimitusjohtajana toimii Pertti Väre, joka oli toimitusjohtajana ennen Karppasta. Väreen apuna on myyntitehtäviä savonlinnalaisseurassa hoitanut Kalevi Putkonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle