Petra Niemisestä SDHL:n arvokkain pelaaja

Muut Sarjat, SHL / Uutinen
Nieminen on tottunut Luulajassa menestymään.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Ruotsin naisten jääkiekon pääsarja, SDHL, palkitsi parhaitaan keskiviikkona. Nieminen palkittiin sarjan arvokkaimpana pelaajana.

Keskiviikkoiltana järjestetyssä virtuaalisessa SDHL:n palkintogaalassa jaettiin kunniaa sarjan parhaille. Luulajan hyökkääjä Petra Nieminen sai tunnustuksen sarjan arvokkaimpana pelaajana. Palkintogaala järjestettiin tänä keväänä ensimmäistä kertaa.

Keskushyökkääjä Nieminen, 21, pelasi Ruotsissa nyt toisen kautensa ja sijoittui SDHL:n pistepörssissä kolmanneksi. 36 runkosarjaottelussa Nieminen nettosi tehot 25+30. Niemisen edustama Luleå HF ehti edetä SDHL:n finaaleihin, mutta sarja HV71:tä vastaan keskeytyi koronakriisin myötä.

– Palkinnon saaminen tuntuu äärimmäisen hyvältä, olen erittäin ylpeä itsestäni ja tietysti joukkueestani. Suurimmat kiitokset palkinnosta kuuluvat valmentajilleni ja joukkueelle, mutta luonnollisesti myös koko organisaatiolle, Nieminen iloitsee SDHL:n verkkosivuilla.

Nieminen kuuluu Naisleijonien vakiokalustoon ja on esiintynyt naisten MM-tasolla ensimmäistä kertaa jo keväällä 2016. Maajoukkueessa hän on voittanut MM-hopean ja -pronssin lisäksi olympiapronssia.

Nieminen teki viime vuoden MM-finaalissa puhutun voittomaalin jatkoajalla, joka hylättiin pitkän videotarkistuksen jälkeen.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle