Perjantain Liiga-kierroksella useita kokoonpanomuutoksia − Joonas Lyytinen palaa HIFK:n miehistöön

LIIGA / Uutinen
Joonas Lyytinen on jälleen pelikunnossa.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Liigan perjantaikierroksella HIFK saa kaivatun puolustajan takaisin. SaiPa laittoi ketjuruletin pyörimään ja KalPa voi turvata jälleen Eero Kilpeläisen kokemukseen.

Liigassa pelataan perjantaina kuuden ottelun kierros. Joukkueista huilivuorossa ovat Lukko, Ilves ja Tappara. Pelaavien joukkueiden kokoonpanoissa on muutamia poisjääntejä ja muutoksia.

HIFK saa kaivatun miehen puolustukseensa, kun Joonas Lyytinen palaa loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon. KalPa puolestaan saa maalivahtinsa Eero Kilpeläisen takaisin tolppien väliin.

SaiPa on laittanut ketjunsa kokonaan uusiksi. Tomáš Záborský ja Jarno Koskiranta pelaavat pitkästä aikaa samassa vitjassa. Puolustaja Joel Olkkonen on jälleen joukkueen takalinjoilla. Matias Mäntykivi putoaa kokoonpanosta ja Valtteri Ojantakanen nähdään hänen tilallaan.

Pelicansilla sivussa on edelleen Iikka Kangasniemi. Nyt myös Erik Autio liittyi poissaolijoiden listaan. Jerkko Rämö tekee liigadebyyttinsä seitsemäntenä puolustajana.

JYPin kokoonpano koki muutoksia, kun sivuun jäivät Carson Lambos, Valtteri Kakkonen ja Severi Lahtinen. Heidän tilalleen tulivat Aleksi Salonen, Joni Jurmo ja Oskari Kalajanniska, joka pelaa ensimmäisen liigapelinsä sitten sarjan alun.

» Lähetä palautetta toimitukselle