Penguinsissa menestystä niittänyt GM Jim Rutherford jatkaa organisaatiossa

NHL / Uutinen
Rutherford nostamassa Stanley Cupia keväällä 2017.
Kuva © Getty Images
Pittsburgh Penguinsissa kaksi Stanley Cupia voittanut GM Jim Rutherford jatkaa organisaatiossa aina vuoteen 2022 saakka.

Pittsburgh Penguinsin GM Jim Rutherford, 69, jatkaa tehtävässään kauteen 2021−22 saakka. Kokenut Rutherford solmi organisaation kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen keskiviikkona. Hän aloitti Penguinsissa kaudella 2014−15, ja nykyinen sopimus olisi umpeutunut tämän kauden päätteeksi.

Maalivahtina peliurallaan toiminut Rutherford on ollut NHL:ssä johtotehtävissä vuodesta 1994 lähtien. Penguinsin lisäksi hän on vaikuttanut Hartford Whalersin ja Carolina Hurricanesin taustajoukoissa. Kahden Penguinsissa voitetun Stanley Cupin lisäksi Rutherford nosti pokaalia Hurricanesissa kauden 2005−06 päätteeksi.

− Hänen jokavuotinen tavoitteensa on voittaa Stanley Cup, ja se sitoutuneisuus sytyttää palon meissä kaikissa. Jim on jo keskeinen osa Penguinsin historiaa kahdella mestaruudella, mutta hän tavoittelee saavuttavansa yhä enemmän, ja haluamme auttaa häntä siinä, Penguins-omistajat Mario Lemieux ja Ron Burkle kertoivat organisaation verkkosivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle