Penguinsin GM Jim Rutherford erosi tehtävästään − ruotsalainen Patrik Allvin nousee pestiin

NHL / Uutinen
Rutherford jäi pois GM:n paikalta.
Kuva © Getty Images

Jim Rutherford jättää tehtävänsä Pittsburgh Penguinsin GM:nä oltuaan pestissä kaudesta 2014−2015. 71-vuotias Rutherford ehti johtaa seuran kahteen Stanley Cupiin ja pudotuspeleihin jokaisella kaudella general managerina ollessaan.

Penguinsin väliaikaiseksi general manageriksi nousee vara-GM:n paikalta ruotsalainen Patrik Allvin. Seura aloittaa uuden GM:n etsinnän välittömästi.

− On ollut suuri kunnia palvella Penguinsia general managerina ja olla mukana hankkimassa kahta Stanley Cupia. Haluan kiittää monia ihmisiä, omistajista lähtien. He ovat aina tukeneet kaikkia Penguins-organisaatiossa sekä jäällä että sen ulkopuolella olevia ihmisiä. Lisäksi haluan kiittää erityistä pelaajajoukkoa, jota Sidney Crosby on johtanut. Tiedän, että on hieman epätavallista jäädä syrjään kesken kauden, mutta minusta tuntui, että nyt on oikea aika, Rutherford sanoi tiedotteessa.

Seurapresidentti ja toimitusjohtaja David Morehouse totesi, että Rutherford tulee aina olemaan osa Penguinsia ja tällä on paikkansa joukkueen historiassa.

Ruotsalainen Allvin on työskennellyt Penguinsissa kaudesta 2006−2007, jolloin hän aloitti pelaajatarkkailijana. GM-tehtävissään Allvin saa tukea seuraomistaja Mario Lemieux'lta.

» Lähetä palautetta toimitukselle