Penguins luottaa Mike Sullivaniin nykyisen sopimuksen jälkeenkin − "Meille oli tärkeää saada hänet kiinnitettyä pitkäksi aikaa"

NHL / Uutinen
Sullivan saa luottoa Penguins-organisaatiolta.
Kuva © Getty Images
Pittsburgh Penguins solmi jatkosopimuksen menestysvalmentajansa, 54-vuotiaan Mike Sullivanin kanssa.

Pittsburgh Penguinsin kahdesti Stanley Cup -voittoon valmentanut Mike Sullivan, 54, jatkaa joukkueen päävalmentajana vuoteen 2027 saakka. Penguins teki Sullivanin kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen, joka alkaa kaudella 2023−2024.

− Mike on yksi NHL:n parhaista valmentajista, ja meille oli tärkeää saada hänet kiinnitettyä pitkäksi aikaa. Hän on hyvä johtaja, joka pyrkii menestykseen kommunikaation, rehellisyyden ja vastuullisuuden kautta, kertoo Penguinsin GM Ron Hextall, joka korvasi joukkueen monivuotisen GM:n Jim Rutherfordin toissa kaudella.

Sullivan valmensi Penguinsin tuplamestaruuteen vuosina 2016 ja 2017. Hänestä tuli samalla Scotty Bowmanin jälkeen ensimmäinen päävalmentaja, joka on yltänyt kyseiseen suoritukseen. Bowman valmensi Detroit Red Wingsin mestaruuksiin 1997 ja 1998.

Sullivanin edellinen jatkosopimus oli nelivuotinen, ja tuleva kausi on nykyisen sopimuksen viimeinen. Vaikka Penguins ei ole mestaruuksiensa jälkeen päässyt Itäisen konferenssin välieriä pidemmälle, seura selvästi luottaa Sullivaniin solmiessaan yhdysvaltalaisluotsin kanssa monivuotisia sopimuksia.

» Lähetä palautetta toimitukselle