Penguins kiinnitti Tristan Jarryn eikä Matt Murrayta − kaksinkertaisella Stanley Cup -voittajalla voi olla edessään maisemanvaihto

NHL / Uutinen
Jarry pelasi kuluneella kaudella 33 NHL-ottelussa.
Kuva © Getty Images

Viime kaudella Matt Murrayn aisaparina torjunut Tristan Jarry, 25, on tehnyt kolmivuotisen jatkosopimuksen Pittsburgh Penguinsin kanssa. Sopimuksen aikana Jarry tienaa keskimäärin 3,5 miljoonaa dollaria kaudessa.

− Tristanilla on allaan kausi, jonka aikana hän pelasi tähdistöottelussa. Hän osoittanut kykenevänsä pelaamaan maalillamme säännöllisesti, Penguins-GM Jim Rutherford sanoi.

Jarry pelasi viime kauden aikana 33 runkosarjaottelussa torjuntaprosentilla 92,1. Lisäksi hän esiintyi yhdessä pudotuspeliottelussa. Kaudella 2017−2018 Jarry sai runkosarjassa torjuntavastuuta 26 ottelun verran Penguinsin maalilla sattuneiden loukkaantumisten myötä.

Kanadalaisen jatkosopimuksen myötä kaksinkertaisen Stanley Cup -voittajan Murrayn edessä voi olla maisemanvaihto. Murrayn suoritustaso ei ole viime vuosina ollut entisellään, ja hän on tällä hetkellä rajoitettu vapaa agentti. Vaihtoehtoina Penguinsilla on siis jatkosopimuksen tekeminen tai vaihtokauppa, joista jälkimmäinen näyttää todennäköiseltä.

» Lähetä palautetta toimitukselle