Peliitoille neljä uutta pelaajaa testiin

MESTIS / Uutinen
Huhtela hakee seuraavaksi paikkaa Mestis-kentiltä.
Kuva © Timo Savela
Heinolan Peliitat otti lisää pelaajia koeajalle, kun aiempien viiden testipelaajan ryhmä täydentyi yhdellä puolustajalla ja kolmella hyökkääjällä.

Puolustaja Ville Österman sekä hyökkääjät Atte Huhtela, Jerkko Häkkinen ja Vili Vesalainen hakevat paikkaa Peliitoista koeaikasopimuksella.

Österman aloitti kauden Kiekko-Vantaan sopimuspelaajana, mutta pelejä tuli vain vantaalaisseuran A-nuorissa. Lokakuussa 22-vuotias puolustaja siirtyi lainalle Suomi-sarjan Huntersiin ja jatkoi siellä myös koko loppukauden. Suomi-sarjassa Österman iski 21 ottelussa tehot 5+10=15.

Hyökkäyspäähän siirtyvistä pelaajista Huhtela, 21, ja Häkkinen, 20, kiekkoilivat viime kauden Nuorten SM-Liigassa, Huhtela edusti HIFK:ta ja Häkkinen SaiPaa. Huhtela teki 39 ottelussa tehot 4+11=15 ja Häkkinen viimeisteli 33 kamppailussa pisteet 3+1=4. 

Jyväskyläläislähtöinen Vesalainen pelasi viime kauden Suomi-sarjajoukkue D-Kiekossa, jossa hän tehtaili 25 ottelussa 27 tehopistettä. Kauden aikana hän esiintyi myös kahdessa Mestis-ottelussa KeuPan riveissä. 22-vuotias hyökkääjä on pelannut Mestistä myös Hermeksessä 14 ottelun verran.

Peliitoilla on tällä hetkellä sopimukset 18 pelaajan kanssa. Sopimuksista yhdeksän on suoria sopimuksia ja yhdeksän sisältää koeajan.

» Lähetä palautetta toimitukselle