Peliitoille neljä pelaajasopimusta - HPK:n A-nuorten tehopuolustaja ja paluumuuttaja Suomi-sarjasta alakerran vahvistuksiksi

MESTIS / Uutinen
Antinaho jatkaa Peliittojen riveissä.
Heinolan Peliitat jatkoi tulevan kauden joukkueensa rakentamista tekemällä jatkosopimukset kahden pelaajan kanssa ja kiinnittämällä riveihinsä kaksi uutta pelaajaa.

Puolustaja Joel Ojala sekä hyökkääjä Atte Antinaho tekivät jatkosopimukset Peliittojen kanssa. 22-vuotias Ojala kokosi päättyneellä kaudella 54 ottelussa tehot 1+9. 24-vuotias Antinaho nakutti puolestaan uransa parhaat tehopisteet, kun 52 ottelussa syntyivät tehot 12+12.

Vuoden tauon jälkeen paluun heinolalaisryhmään tekee puolustaja Eetu Rissanen. Päättyneen kauden 22-vuotias puolustaja pelasi Suomi-sarjassa JHT:n joukkueessa. Hän iski kauden aikana 32 ottelussa tehot 7+11.

− "Rise" on erittäin hyvin luisteleva ja kiekollisesti taitava hyökkäävä puolustaja. Hän on minulle tuttu useamman vuoden ajalta Pelicansin junioreista ja heinolalaiselle kiekkoyleisölle tuttu toissa kauden Peliitoista. Viime kaudella hän takoi pelimäärään nähden hyvät tehot JHT:n riveissä Suomi-Sarjassa, ja uskon hänen nyt murtautuvan toden teolla Mestis-tasolle, ennusti Peliittojen päävalmentaja Vesa Petäjä.

Joonas Uimonen siirtyy Peliittoihin HPK:n A-nuorista. 20-vuotias puolustaja viimeisteli päättyneellä kaudella Nuorten SM-Liigassa 51 ottelussa 31 tehopistettä ja oli joukkueen tehokkain puolustaja. Puolivälieriin päättyneissä pudotuspeleissä Uimonen keräsi kuudessa ottelussa tehot 2+1.

− Joonas on isokokoinen puolustaja, joka on tehnyt viimeiset kaksi kautta HPK:n A:ssa vakuuttavaa jälkeä hyökkäyssuuntaan. Hän on hyvä kiekollisena ja omaa erittäin kovan laukauksen. Nuorena eteenpäin pyrkivänä pelaajana Joonas sopii joukkueemme toiminta-ajatukseen täydellisesti, ja odotamme häneltä väkevään sisääntuloa Mestikseen, Petäjä kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle