Peliitat vahvisti puolustustaan - Hannukkala jatkaa, Merikanto matkaa Espoosta Heinolaan

MESTIS / Uutinen
Hannukkala kantaa peliittapaitaa ensi kaudellakin.
Kuva © Riku Laukkanen
Peliittojen puolustus täydentyi kahdella pelaajalla, kun Toni Hannukkala ja Juhani Merikanto tekivät sopimukset heinolalaisjoukkueen kanssa.

Lahtelaislähtöinen Toni Hannukkala on pelannut kaksi edelliskautta Peliitoissa lainapelaajana Pelicansista. Tulevalla kaudella 22-vuotias puolustaja jatkaa heinolalaisryhmässä joukkueen sopimuspelaajana.

Viime kaudella raamikas (190cm /90 kg) Hannukkala luuti Peliittojen takalinjoilla 41 ottelua, joissa keräsi tehot 1+7. 

− Tonilla on parin vuoden kokemus Mestiksestä ja nyt avauskauden sekä armeijavuoden jälkeen edessään selkeästi läpimurtovuosi miesten peleihin. Hän on jo aiemmin osoittanut pystyvänsä erittäin vahvaan puolustuspelaamiseen Mestiksessä, mutta tulevalla kaudella uskon Tonin tuovan myös hyökkäyspeliosaamistaan enemmän esiin. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen, että Toni päätti jäädä Heinolaan alkavaksi kaudeksi, Peliittojen päävalmentaja Vesa Petäjä totesi.

Uutena väriä heinolalaispuolustukseen tuo Bluesin A-nuorista siirtyvä Juhani Merikanto. 21-vuotias puolustaja teki viime kaudella Nuorten SM-Liigassa runkosarjassa 47 ottelussa tehot 4+9 ja 11 pudotuspelikamppailussa pisteet 2+2. Hän kävi pelaamassa myös kauden aikana yhden ottelun Suomi-sarjaa Kiekko-Espoossa.

− Juhani on erittäin luotettava kahden suunnan puolustaja, jonka suurimmat vahvuudet ovat puolustuspelaamisessa. Hän on käynyt läpi todella laadukkaan junioriputken Espoossa ja tuo omalta osaltaan varmasti oikeanlaista urheilemisen kulttuuria myös meidän joukkueeseen. Haimme pakistoomme nuorta, kehittyvää rightin pakkia, ja Juhani täyttää sen ruudun loistavasti, Petäjä kuvaili.

» Lähetä palautetta toimitukselle