Peliitat kiinnitti puolustukseensa järkälemäisen kivijalan − Damir Galin palaa Mestis-kaukaloihin

MESTIS / Uutinen
Galinilta löytyy aiempaa kokemusta Mestis-peleistä kolmelta kaudelta.
Kuva © Janne Falck
IPK-paidasta tuttu puolustaja Damir Galin tekee paluun Suomen kentille. Venäläispeluri vahvistaa tulevalla kaudella Peliittoja.

Damir Galin siirtyy tulevaksi kaudeksi Peliittojen takalinjoille. 27-vuotias puolustaja on Mestiksessä entuudestaan tuttu pelaaja, sillä hän luuti kaudet 2016-2019 IPK:n puolustuksessa.

Viime kauden raamikas (196cm/105kg) Galin kiekkoili Valko-Venäjän pääsarjajoukkue Dinamo-Molodechnossa. Kauden aikana hän pelasi seitsemän ottelua ilman tehopisteitä.

Galinilta löytyy kokemusta myös Venäjän toiseksi korkeimmalta sarjatasolta VHL:stä sekä juniorisarja MHL:stä. Puolustaja on pelannut myös yhdet alle 18-vuotiaiden MM-kisat Venäjän paidassa.

− Galin on iso ja fyysinen puolustava puolustaja, joka pitää maalinedustan puhtaana ja tekee kaikkensa joukkueen eteen. Hän on meille erittäin tärkeä alivoimapelaaja ja puolustuspään kivijalka. Hänellä on myös kokemusta Suomesta Mestis-peleistä aikaisemmilta vuosilta. Hän nimenomaan halusi Suomeen, koska viihtyi täällä aikaisemminkin todella hyvin, kommentoi Peliittojen päävalmentaja Hannes Hyvönen.

» Lähetä palautetta toimitukselle