Pelicansin joukkue pitkässä palaverissa – Tommi Niemelä jatkaa kuitenkin tehtävässään

LIIGA / Uutinen
Niemelän luotsaama Pelicans on lentänyt vastatuuleen.
Kuva © Jarno Hietanen
Pelicans piti keskiviikkoiltana kokouksen Isku-areenalla. Paikalla oli myös päävalmentaja Tommi Niemelä, jonka potkuista alkoi liikkua huhuja saman päivän aikana.

Pelicansin alkukausi ei ole sujunut suunnitellusti. Joukkue on tällä hetkellä sijalla 13, vaikka kasassa on seuran kaikkien aikojen kallein joukkue. Päävalmentaja Tommi Niemelälle kausi on neljäs Pelicansin peräsimessä. Viime keväänä joukkue saavutti SM-hopeaa, mutta nyt tilanne on täysin toinen.

Keskiviikkona alkoi liikkua MTV:n haastattelun myötä huhuja siitä, että Niemelä ei välttämättä jatkaisi vastuuluotsina enää kovinkaan kauaa. Illalla joukkue kokoontui Isku-areenalle palaveriin, jonne kutsuttiin myös seurajohto.

Ovien ulkopuolella odoteltiin tietoja päävalmentajan potkuista, mutta potkuilmoitusta ei kuitenkaan tullut. Kyseessä oli Niemelän mukaan tavallinen palaveri, jossa oli tarkoitus käydä läpi sitä, miten joukkue voisi otteitaan parantaa.

– Ainakin minun käsitykseni mukaan luottamus päävalmentajan ja seurajohdon välillä on täydet 100 prosenttia. Meillä on ollut tällaisia palavereja aiemminkin, mutta tieto ei ole ennen tällä tavalla levinnyt, Niemelä kommentoi palaverin päättymisen jälkeen.

Tommi Niemelän pidempi haastattelu on tulossa Jatkoaikaan lähiaikoina.

» Lähetä palautetta toimitukselle