Pelicansin Anton Mylläri sai kolmen ottelun pelikiellon

LIIGA / Uutinen
Anton Mylläri huilaa muutaman ottelun.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Puolustaja Mylläri sai pelikieltonsa päähän kohdistuneesta taklauksesta KalPa-sarjan avausottelussa.

Liigan kurinpitodelegaatio on antanut Pelicansin puolustaja Anton Myllärille kolmen ottelun pelikiellon tämän päähän kohdistuneesta taklauksesta Kasper Simontaipaleeseen. Taklaus tapahtui joukkueiden välisen puolivälieräsarjan avausottelussa. Toisen osaottelun Mylläri oli väliaikaisessa pelikiellossa.

Kurinpitopäätöksessä todetaan, että Myllärin taklaus osuu osittain KalPa-hyökkääjän rintaan, mutta myös merkittävästi päähän. Simontaipaleen katsottiin olleen tilanteessa kiekollinen pelaaja ja lisäksi delegaatio huomioi Myllärin jarruttaneen ennen taklaushetkeä.

Liigan linjauksen mukaisesti suora pääosuma tarkoittaisi viiden ottelun pelikieltoa, mutta päätöksessä todetaan, että Myllärin vähäinen vauhti ja osittainen vartalo-osuma ovat Simontaipaleen loukkaantumisesta huolimatta sellaisia seikkoja, että kolme ottelua on riittävä pelikielto.

Mylläri on väliaikaisen pelikieltonsa vuoksi kärsinyt jo yhden matsin kakustaan. Ruotsalainen on Pelicansin käytettävissä puolivälieräsarjan viidennessä ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle