Pelicansille neljä uutta pelaajaa - alakertaan vahvistusta SHL:stä

LIIGA / Uutinen
Jalvanti pelasi Liigassa viimeksi kaudella 2013-2014 Bluesin paidassa.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Lahden Pelicans vahvistaa rivejään neljällä uudella pelaajalla. Sopimusten joukossa oli muun muassa paluun lahtelaisseuraan tekevän Joonas Jalvannin nimi.

Pelicansin puolustus vahvistuu Julius Bergmanilla, Joonas Jalvannilla sekä Alex Lindroosilla. Hyökkäykseensä lahtelaisseura hankki puolestaan aiemminkin joukkuetta edustaneen Miika Roineen. Pelaajien nimet oli lisätty jo lahtelaisseuran kotisivujen pelaajalistaukseen.

Kaksivuotisilla sopimuksilla Lahteen siirtyvät Bergman ja Jalvanti kiekkoilivat päättyneellä kaudella SHL:ssä: Bergman edusti Frölundaa ja Jalvanti Luulajaa. Jalvanti keräsi kauden aikana 44 ottelussa tehot 1+4 ja Bergman 42 ottelussa pisteet 0+6.

25-vuotias Bergman on San Jose Sharksin toisen kierroksen varaus kesältä 2014 ja hänellä on vyöllään myös 233 AHL-ottelua. Lahtelaislähtöinen Jalvanti on pelannut urallaan puolestaan liki 400 liigaottelua ja hänellä on myös kokemusta KHL:stä Jokerien riveistä. Pelicans-paitaa Jalvanti kantoi yllään viimeksi kaudella 2011-2012.

JYPistä lahtelaisryhmään liittyvän 24-vuotiaan Lindroosin sopimus on myös kaksivuotinen. Raamikas (194cm/101kg) puolustaja luuti päättyneellä kaudella Liigassa 52 ottelussa ja kokosi niissä tehot 1+3.

Hyökkäyspäähän paluun tekevä Roine kiekkoili neljä edelliskautta Jukurien riveissä. Ennen mikkeliläisseuraan siirtymistään hän pelasi Pelicansissa puolentoista kauden ajan. Päättyneellä kaudella 28-vuotias Roine iski 56 ottelussa tehot 9+10. 

Pelicans teki lisäksi kaksivuotisen juniorisopimuksen Kiekko-Espoon A-nuorista siirtyvän Alexander Forslundin kanssa. 18-vuotias Forslund tehtaili Nuorten SM-Liigassa päättyneellä kaudella 50 ottelussa tehot 20+23.

» Lähetä palautetta toimitukselle