Pelicansille lisää laina-apua − Oskari Laaksonen ja Otto Somppi turkoosipaitaan

LIIGA / Uutinen
Laaksonen on kiekkoillut viime kaudet Ilveksen riveissä.
Pelicans vahvistuu jälleen NHL-lainapelaajilla, kun puolustaja Oskari Laaksonen ja keskushyökkääjä Otto Somppi liittyvät joukkueeseen toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla.

Lahden Pelicans saa riveihinsä kaksi NHL-lainapelaajaa, kun Oskari Laaksonen ja Otto Somppi liittyvät joukkueeseen. Molempien sopimukset ovat voimassa toistaiseksi.

Laaksonen, 21, on Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, joka on pelannut juniorista asti Ilveksen väreissä. Oikealta laukovalla kiekollisella puolustajalla on pelattuna pelejä Liigassa jo 117. Parhaana kautenaan 2018-2019 tehopisteitä syntyi 3+21=24. Palkintokaapista löytyy myös U20 MM-kulta vuodelta 2019.

− Laaksonen on todella hyvä kiekollinen puolustaja. Erittäin pelirohkea ja taitava, joka tykkää tehdä peliä. Hienoa, että saamme nauttia miehen otteista täällä Lahessa, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä kommentoi seuran tiedotteessa.

Somppi, 22, aloittaa vasta ensimmäisen kautensa Liigassa. Tampa Bay Lightningin organisaatiosta tuleva keskushyökkääjä on pelannut viisi viime kautta Pohjois-Amerikassa, ensin juniorisarja QMJHL:ssa ja kaksi viime kautta AHL:ssa ja ECHL:ssa. MM-kultaa löytyy häneltäkin, U18-ikäluokasta vuodelta 2016.

− Somppi on todella taitava sentteri, joka on samaan aikaan luotettava kahden suunnan hyökkääjä, mutta pystyy tekemään myös pisteitä. Kyseessä on erittäin potentiaalinen tulevaisuuden huippupelaaja, Niemelä kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle