Pelicansilla ja Ilveksellä loukkaantumishuolia, HIFK:lla ja Tapparalla hienosäätöä toisiin osaotteluihin

LIIGA / Uutinen
HIFK ja Tappara tarjosivat välieräavauksessa yleisölle tasaisen taiston.
Kuva © Juuso Pellava - www.jpellava.fi
Välierät jatkuvat lauantai-iltana Lahdessa ja Helsingissä. Joukkueet tekevät jälleen hienosäätöä kokoonpanoihinsa.

Välierät käynnistyivät eilen Lahdessa ja Helsingissä jännittävillä otteluilla, joissa Ilves ja Tappara nappasivat ensimmäiset kiinnitykset finaalipaikkoihin jatkoerissä.

Ottelusarjat jatkuvat tänään kello 17.00. Helsingin-ottelun liput on jo myyty loppuun, mutta Lahteen on vielä jäljellä seisomapaikkalippuja.

Pelicansilta loukkaantui välieräavauksessa Peter Andersson joukkuekaveri Ben Bloodin törmättyä häneen. Andersson ei pelaa toisessa osaottelussa, vaan hänen paikalleen tulee avausosassa huilannut lahtelaisille tärkeä Teemu Eronen. Anton Mylläri putoaa Bloodin pariksi. Lisäksi lahtelaisten hyökkäyksessä Leevi Tukiainen on sivussa ja tämän tilalla ykkösketjussa hyökkää Lenni Killinen

Ilveksellä välieräavauksen kesken jätti Jarno Koskiranta ja Henrik Haapala. Koskirannan tilalla nelosketjussa nähdään Miro Ruokonen. Haapala sen sijaan pelaa tänään. Muita muutoksia Antti Pennanen ei tee ryhmäänsä. 

HIFK:n kokoonpanon ainoa muutos on seitsemännen puolustajan tontilla, kun Tom Hedbergin paikalle nousee Otto Salin. Tapparalla nähdään myös yksi muutos avausosasta, sillä kolmosketjun laitahyökkääjä vaihtuu Geoff Plattista Philip Granathiin

» Lähetä palautetta toimitukselle