Pelicans vahvistaa myös puolustustaan NHL-lainalla − Niclas Almari turkoosipaitaan

LIIGA / Uutinen
Niclas Almari saapuu Lahteen Pittsburghin NHL-organisaatiosta.
Kuva © Lauri Meriläinen
Niclas Almari siirtyy Pittsburgh Penguinsin organisaatiosta lainalle Lahden Pelicansiin.

Lahden Pelicans vahvistaa puolustustaan Niclas Almarilla. 22-vuotias Almari siirtyy Lahteen koko kauden kestävällä lainasopimuksella NHL-seura Pittsburgh Penguinsista. Viime kaudella Almari pelasi AHL:ssä 53 ottelua 1+6=7 tehopistein Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin riveissä. 

− Olen kuullut paljon hyvää Pelicansista ja saavun Lahteen todella innoissani. Tavoitteenani on ansaita iso rooli ja samalla auttaa joukkuetta kaikin keinoin voittamaan, - toteaa Almari Pelicansin tämän päiväisessä tiedotteessa.

− Almari on erittäin lupaava nuori puolustaja, jolla on jo reilusti Liiga-kokemusta ja halu kehittyä NHL-tason pakiksi. Lahesta mies hakee seuraavaa askelta tätä tavoitetta kohti, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä kuvailee uutta hankintaa.

Almari ja tänään myös lainalle siirtynyt Jesse Ylönen liittyvät Pelicansin vahvuuteen heti, kun saavat negatiiviset testitulokset koronatesteissä.

Almari on kiekkoilut SM-liigassa nuoresta iästä huolimatta jo 107 ottelua. Hän kiekkoili HPK:ssa kolme edellistä kautta ennen siirtoaan Pohjois-Amerikkaan. Viimeisin kausi Suomessa 2018-19 päättyi Almarilla mestaruusjuhliin HPK:n kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle