Pelicans teki kolme jatkosopimusta hyökkäykseen − Haatanen ja Hämäläinen pysyvät Lahdessa vuoteen 2024

LIIGA / Uutinen
Aleks Haatasen jatkosopimus Pelicansiin on kahden kauden mittainen.
Kuva © Jarno Hietanen
Pelicans on tehnyt jatkosopimukset Aleks Haatasen, Sakke Hämäläisen ja Miika Roineen kanssa. Haatanen ja Hämäläinen tekivät kahden vuoden pahvin, Roineen uusi sopimus kattaa ensi kauden.

Kolmikosta Aleks Haatanen on aloittanut kuluvan kauden vahvimmin tekemällä 11 otteluun tehot 2+5, jolla irtoaa joukkueen sisäisen pistepörssin neljäs sija. Haatanen vakiinnutti paikkansa Pelicansissa viime kaudella, jolloin hänelle kertyi 19 tehopistettä.

Viime kaudella 22 pistettä kirjauttanut Sakke Hämäläinen on päässyt pistetilastoihin kolmesti tällä kaudella. Pelicansin varakapteeni Miika Roine on puolestaan antanut kuusi maaliin johtanutta syöttöä alkukauden aikana.

− Haatanen on ottanut isoja askeleita viimeisen vuoden aikana kokonaisvaltaisessa urheilijan elämässä. Se on näkynyt pelaamisessa, joka on ollut paljon luotettavampaa. Sakke on mahtava joukkuepelaaja, joka on joka päivä tekemässä itsestään parempaa ja se näkyy kehityksessä. Roine on loistava persoona kopissa ja tekee kaikkea kentällä, mitä voittava pelaaminen vaatii. Alivoimat, blokit ja ylivoiman maksimiehen rooli ovat miehen erikoisalaa, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä luonnehtii jatkosopimuksen tehneitä pelaajia.

» Lähetä palautetta toimitukselle