Pelicans siirtää kaksi kotiotteluaan uusien koronarajoitusten takia

LIIGA / Uutinen
Pelicansin maalijuhlat kotikaukalossa lykkääntyvät kahden ottelun osalta.
Kuva © Ella Taponen
Pelicans siirtää kaksi kotiotteluaan Päijät-Hämeen alueen heikentyneen koronatilanteen takia. Myös kaksi Pelicansin vierasottelua sai uuden päivämäärän.

Koronatilanne Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän on heikentynyt leviämisvaiheeseen, minkä takia alueen yleisötapahtumia ja julkisia kokoontumisia on päätetty rajata osallistujamäärältään maksimissaan kymmeneen henkilöön. Rajoitus alkaa ensi maanantaina 30.11. ja kestää kaksi viikkoa päättyen maanantaina 14. joulukuuta.

Rajoitus vaikuttaa suoraan myös Pelicansin järjestämiin tapahtumiin, joita oli merkattu kaksi rajoitusten määrittelemälle aikavälille.

Lauantaina 5.12. järjestettäväksi tarkoitettu ottelu Lukkoa vastaan siirtyy lauantaille 19.12. ja vastaavasti lauantaina 12.12. alkujaan suunniteltu ottelu HIFK:ta vastaan pelataan lauantaina 9.1..

Pelicans tiedotti samalla, että tiistaille 8.12. suunniteltu vierasottelu Lukkoa vastaan siirretään lauantaille 5.12.. Pelicansin vierasottelu Jukureita vastaan puolestaan siirretään torstailta 10.12. lauantaille 12.12..

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Capitalsin venäläispelaajat poissa neljästä seuraavasta ottelusta koronarajoitusrikkomuksen vuoksi
21.1.2021 20:31
Venäläisnelikon poissaolo johtuu koronavirustilanteesta johtuvien NHL:n sääntöjen rikkomisesta.
Uutinen
RoKi menettää maalitykkinsä Joonas Alanteen Ruotsin alasarjaan
21.1.2021 19:45
RoKi menettää tehohyökkääjänsä Ruotsin HockeyEttaniin.
Uutinen
Teuvo Teräväinen Hurricanesin koronapotilaiden joukossa − neljällä pelaajalla positiivinen testitulos
20.1.2021 0:20
Carolina Hurricanesin joukkueessa on ilmennyt koronavirustartuntoja ja Teuvo Teräväinen on yksi positiivisen testituloksen saaneista. Joukkueen seuraava ottelu siirrettiin tartuntojen tultua ilmi.

Lue myös