Pelicans saa ison avun hyökkäykseensä Kangasniemestä, Jatkola palaa KalPan maalinsuulle puolivälieräavauksessa

LIIGA / Uutinen
Jatkola torjuu kiekkoja, kun KalPan ja Pelicansin välinen ottelusarja käynnistyy Lahdesta.
Kuva © Saimi Airaksinen / https://urheilu.kuvat.fi/SaimiPhoto/
Puolivälierät käynnistyvät Tapparan ja KooKoon sekä KalPan ja Pelicansin välisillä ottelusarjoilla. Kangasniemi palaa Pelicansin hyökkäykseen ja Jatkola KalPan maalille.

Puolivälierät alkavat tänä iltana kello 18.30 Tampereella ja Lahdessa. Viikon levännyt Tappara isännöi torstai-iltana puolivälieräpaikan saanutta KooKoota. Pelicansilla ja KalPalla on ollut ennen puolivälieriä kuusi päivää aikaa valmistautua kevään tärkeimpiin otteluihin. 

Viime kauden välieräpari kohtaa tällä kaudella jo puolivälierissä.
Kuva © Jarno Hietanen

Tapparan kokoonpano muuttuu runkosarjan viimeisestä Ilvestä vastaan pelatusta hyökkäyksen osalta, sillä Kristian Kuusela antaa Veli-Matti Savinaiselle paikan. KooKoolla kokoonpanossa ei nähdä muutoksia Kärpät-sarjan ratkaisuottelusta. 

Pelicans ja KalPa kohtaavat pudotuspeleissä viiden vuoden tauon jälkeen.

Pelicans saa puolivälieräavaukseen tärkeän palasen hyökkäykseen, kun Iikka Kangasniemi palaa kokoonpanoon. Kangasniemi pelasi viimeksi 4. maaliskuuta Ilvestä vastaan. Lisäksi Elias Vilén pystyy pelaamaan ja huilannut Aatu Jämsenkin löytyy kokoonpanosta. 

KalPalla Juha Jatkola palaa maalille. Juuso Mäenpää on jälleen ykkösessä Jaakko Rissasen ja Max Görtzin kanssa. Görtz palaa yhden ottelun huilin jälkeen takaisn kokoonpanoon. Jaakko Lantta ei ole kokoonpanossa. Hän loukkaantui Thomas Grégoiren taklauksesta runkosarjan viimeisessä ottelussa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle