Pelicans nappasi kokeneen puolustajan Mikko Niemelän riveihinsä

LIIGA / Uutinen
Viime kauden hopeamitalisti hankki aimo annoksen kokemusta puolustukseen, kun Mikko Niemelä saapuu yksivuotisella sopimuksella Pelicansiin.

Pelicans tiedotti tehneensä kokeneen puolustajan Mikko Niemelän kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Puolustaja kiekkoillut urallaan yli 500 ottelua Liigassa Kärpissä. Niemelältä löytyy tililtään myös kuuden ottelun lainapesti Pelicansista kaudella 2014–2015. Oulun vuosilta pelimies ehti juhlia kolmea Suomen mestaruutta.

– Pelicans osoitti selkeää kiinnostusta minua kohtaan, joten päätös oli helppo. Pelicansissa vallitsee aito tekemisen meininki. Koin, että tämä on hyvä paikka minulle. Pyrin tuomaan tasaisuutta ja luotettavuutta joukkueen pelaamiseen sekä varmasti myös vaatimustasoa arkitekemiseen, kertoi Mikko Niemelä Pelicansin tiedotteessa.

Kesken viime kauden Niemelä siirtyi Kärpistä lainalle SHL:ssä pelanneeseen Brynäsiin. Puolustaja ehti edustaa seuraa 29 ottelussa, jossa syntyi tehot 0+2=2. Joukkueen kausi kuitenkin päättyi suureen pettymyksen, kun se tipahti sarjaporrasta alemmas.

– Mahtava homma, että saimme Mikon Lahteen. Hän on saavuttanut urallaan paljon menestystä ja tietää, mitä voittaminen vaatii, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä kommentoi puolustajan siirtoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle