Pelicans-kaksikko Ylönen ja Laaksonen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

LIIGA / Uutinen
Jesse Ylönen suuntaa Pohjois-Amerikkaan.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Alkukauden Pelicansissa kiekkoilleet Jesse Ylönen ja Oskari Laaksonen matkaavat NHL-organisaatioihinsa.

Montreal Canadiens on kutsunut Jesse Ylösen ja Buffalo Sabres Oskari Laaksosen NHL-leirityksilleen. Kumpikaan ei pelaa Pelicansin riveissä enää ennen Pohjois-Amerikkaan lähtöään.

− Meillä oli hyvä joukkue ja pelattiin hyvin, joten siinä mielessä jopa hieman harmi lähteä, mutta samaan aikaan olen innoissani seuraavasta haasteesta. Pelicansista jäi kaikin puolin hyvät fiilikset ja kenties joku päivä vielä palaan tänne, Laaksonen summaa tiedotteessa.

Myös Ylösellä on positiivista sanottavaa ajastaan lahtelaisseurassa.

− Erinomainen joukkue ja hieno syyskausi takana. Toivon, että jengi menee mahdollisimman pitkälle tänä keväänä, sillä siihen on hyvät eväät. Lahdessa on tapahtunut vain positiivisia asioita, joten kyllä täältä haikea on lähteä, mutta samaan aikaan odottavaiset fiilikset tulevasta. Vaikea sanoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta hienoahan se olisi tänne joskus vielä palata. Hienot fanit ja hieno kaupunki, Ylönen toteaa.

Otto Somppi jatkaa ainakin toistaiseksi Pelicansissa, sillä häntä ei vielä kutsuttu Atlantin taakse. Pelicans tiedotti samassa yhteydessä, että 19-vuotias Petteri Riihinen debytoi perjantaina Liigassa.

− Laaksonen ja Ylönen olivat merkittävässä osassa meidän urheilullisesti varsin menestyksekkäällä syyskaudella ja tästä haluamme kaksikkoa kiittää. Uskon, että aika Lahdessa vei molempia myös pelaajana eteenpäin ja antoi lisää työkaluja Pohjois-Amerikkaan. Toivotamme koko organisaation puolesta heille menestystä tuleviin haasteisiin, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi lähtöjä tiedotteessa.

Ylönen teki tällä kaudella 21 liigaottelussa tehot 5+2=7 ja Laaksonen merkkautti pisteet 4+8=12 20 ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle