Pelicans julkaisi Tommi Niemelän valmennusryhmän − Jesse Welling jatkaa apuvalmentajana

LIIGA / Uutinen
Jesse Welling jatkaa Pelicansin valmennuksessa.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Pelicansin valmennusryhmä Tommi Niemelän ympärillä on julkaistu. Mukana on niin tuttuja nimiä kuin uusia kasvojakin.

Pelicans tiedotti maanantaina tulevan kauden valmennusryhmänsä kokonaisuudessaan. Menneeltä kaudelta ryhmässä jatkavat vain päävalmentajan vastuuta loppukauden kantanut Jesse Welling, tällä kertaa apuvalmentajana, sekä fysiikkavalmentaja Juha Nakari.

Uusina niminä mukaan liittyvät apuvalmentaja Jussi Silander, maalivahtivalmentaja ja joukkueenjohtaja Toni Pasuri sekä taito- ja luisteluvalmentaja Tuomo Kärki. 

− Olen erittäin luottavainen ja tyytyväinen kasassa olevaan tiimiin. Jokainen ryhmän jäsen on kovan luokan ammattilainen ja tuo selkeää lisäarvoa valmennukseen sekä organisaation toimintaan. Koen, että tällä porukalla meillä on työkalupakissamme kaikki tarvittavat eväät viedä lahtelaista kiekkoa eteenpäin, päävalmentaja Tommi Niemelä kuvailee ryhmää. 

Kokenut Silander on tehnyt pitkän urakan Helsingin IFK:n juniorijoukkueiden parissa, kun tämä toimi punaisten U20- ja U18-joukkueiden valmentajana kaudesta 2003−2004 aina kevääseen 2016 asti. Siitä matka jatkui Sveitsin Luganoon, jossa hän toimi apuvalmentajana kevääseen 2019.

Pasuri puolestaan on toiminut maalivahtivalmentaja Pelicansin organisaatiossa yli kymmenen vuoden ajan, enimmäkseen nuorten joukkueissa. Myös apuvalmentajan tehtävät ovat tulleet tutuksi, muun muassa Heinolan Peliitoissa menneellä kaudella. Kokemusta on myös joukkueenjohtajana.

Kärki saapuu Lahteen Silanderin tavoin Sveitsin Luganosta, jossa taitovalmentajan pesti on tullut tutuksi viimeiseltä neljältä kaudelta.

» Lähetä palautetta toimitukselle