Nyt se on varmaa: Pelicans ja SaiPa iskevät yhteen Tallinnassa

LIIGA / Uutinen
Pelicans-SaiPa vääntävät Tallinnassa 26.1.
Kuva © Turo Ulvinen - www.thudesign.com
Pelicans ja SaiPa iskevät yhteen Tallinnassa Tondiraba Areenalla 26.1. klo 20.00 alkavassa Liiga-ottelussa. Ensimmäisen kerran kotimaista huippukiekkoa nähtiin samaisessa Tondiraba Areenassa viime tammikuussa, jolloin Pelicans kohtasi historiallisessa ottelussa HPK:n.

27.1.2018 pelattu Pelicans-HPK-ottelu houkutteli Tondiraba Areenalle yli 5000 katsojaa ja tapahtuma keräsi runsaasti kiitosta niin paikallisilta kuin suomalaisilta katsojilta. Viime kauden positiiviset kokemukset olivat myös suurin syy siihen, miksi tapahtuma päätettiin järjestää uudestaan.

- Ihmiset olivat innostuneita ja sieltä tuli selkeä viesti meidän sidosryhmiltä, että toivotaan jatkoa loistavalle tapahtumalle. Useat kumppanit ja kannattajat ovat kuvailleet pelin jättäneen ikuisen muistijäljen ja kyllähän tunnelma oli matkoineen ja yhteishengen puolesta verrattavissa jääkiekon MM-kisoihin pienoiskoossa, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kertoo.

SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen on myös mielissään tulevasta tapahtumasta.

- Viime vuonna katsottiin vierestä, että tapahtuma oli upea ja nyt kun tuli mahdollisuus, niin halusimme ehdottomasti mukaan. Halutaan tarjota meidän faneille ja sidosryhmille juhlavuoden kunniaksi erilainen elämys ja uskon, että tästä tulee varmasti hieno tapahtuma, Markkanen kommentoi.

Viime vuoden tavoin otteluun myydään aluksi ainoastaan matkapaketteja.

» Lähetä palautetta toimitukselle