Pelicans hankki viime kaudella KHL:ssä pelanneen Michal Jordánin

LIIGA / Uutinen
Jordán on Tšekin maajoukkueen vakiokasvoja.
Kuva © Juuso Pellava - www.jpellava.fi

Lahden Pelicans ja 32-vuotias puolustaja Michal Jordán ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen. Viime kaudella tšekkiläinen pelasi sekä KHL:ää Amur Habarovskissa sekä Sveitsin pääsarjaa SC Rapperswil Jona-Lakersissa.

− Olemme seuranneet Jordánia jo useamman kauden ajan. Arvostamme häntä niin pelaajana kuin ihmisenä. Hän teki viime kaudella vaikeassa tilanteessa moraalisesti oikean päätöksen taloudellisista menetyksistä huolimatta. Sekä Michalin itsensä että päijäthämäläisen jääkiekkoyhteisön iloksi hän jatkaa uraansa Pelicans-paidassa, sanoo Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen tiedotteessa.

Jordan pelasi pitkään KHL:ssä. Seitsemän kauden aikana hän sai vyölleen liki 300 runkosarjaottelua. Hän pyrki Venäjän aloittaman hyökkäyssodan jälkeen purkamaan sopimuksensa mahdollisimman nopeasti, mutta Pelicansin tiedotteen mukaan purkuprosessi osoittautui hankalaksi.

Lahtelaisjoukkueeseen puolustaja pyrkii tuomaan esimerkillisyyttä. Hän toimi jo Amurissa joukkueen kapteenina.

− Kaukalossa olen parhaimmillani maalien edustoilla. Olen vahva puolustuspelaaja, mutta paikan tullen pystyn tekemään myös pisteitä. Toivon ja uskon, että voin olla osa jotain suurta Pelicansin kanssa, Jordán virkkoo.

Puolustaja on edustanut kotimaataan Tšekkiä kuusissa miesten MM-kisoissa sekä yksissä olympialaisissa.

Otsikko muutettu kello 12.34.

» Lähetä palautetta toimitukselle