Peli-Karhujen sentteriosasto vahvistuu paluumuuttajalla Joensuusta − ”IPK:sta on tullut Mestiksen parhaita organisaatioita”

MESTIS / Uutinen
Tatu Kokkolan urakka Joensuussa jäi kahteen kauteen tällä erää.
Jokipojissa viimeiset kaksi kautta viihtynyt Tatu Kokkola palaa ensimmäiseen Mestis-seuraansa Iisalmeen.

Iisalmen Peli-Karhut on solminut vuoden mittaisen sopimuksen keskushyökkääjä Tatu Kokkolan kanssa. Suonenjokiselle tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta karhunutussa, sillä hän edusti iisalmelaisia vuosina 2016−2018.

Piste-ennätyksensä kaudella 2017−2018 IPK:ssa tehnyt Kokkola tuo iisalmelaisille hyökkäysosaamisen lisäksi hyvää osaamista aloituksiin, joissa IPK:n sentterit eivät loistaneet viime kaudella.

− Olemme enemmän kuin tyytyväisiä, että saadaan Tatu takaisin Iisalmeen. "Tase" on loistava maalintekijä ja erittäin vahva aloitusympyrässä. Hän on meille ja Karhukoplalle tuttu mies entuudestaan ja vahvistaa meidän keskikaistaamme merkittävästi, kommentoi IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

Suonenjoelta kotoisin oleva Kokkola on myös innoissaan paluustaan ”kotiin” savonmaalle.

− Tosi hyvät ja odottavaiset fiilikset. Pidemmän aikaa on kytenyt ajatus "kotiin" paluusta, joten ei tarvinnut kauaa miettiä, kun Iisalmesta oltiin kiinnostuneita, kommentoi Kokkola.

22-vuotias Kokkola kertoo kasvaneensa Joensuussa urheilijana henkisesti ja fyysisesti. Kuitenkin Peli-Karhuihin takaisin veti vanhat tutut sekä kehittynyt organisaatio taustalla.

− IPK on muutenkin kehittynyt organisaationa kahden vuoden aikana huimasti. Kun pelasin viimeksi täällä, oli paljon uuden oppimista, mutta nyt IPK:sta on tullut Mestiksen parhaita organisaatioita, päättää Kokkola.

» Lähetä palautetta toimitukselle