Pelaajat ovat puhuneet: Elisa Holopainen on Naisten Liigan kauden arvokkain pelaaja

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga / Uutinen
Elisa Holopainen valittiin Naisten Liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/

Naisten Liigan pelaajat ovat äänestäneet keskuudestaan sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi KalPan Elisa Holopaisen. Hyökkääjä voitti siis Kultainen kypärä -palkinnon. Holopainen takoi Naisten Liigan runkosarjassa hurjat 41+34=75 pistettä 28 ottelussa.

− Tuntuu kyllä erityisen hyvältä saada tämä palkinto. Iso kunnia että pelaajat, joiden kanssa pelaan kaukalossa vastakkain ovat äänestäneet minut arvokkaimmaksi pelaajaksi.

21-vuotiaan hyökkääjän kausi keskeytyi loukkaantumiseen juuri ennen pudotuspelejä, joissa kuopiolaiset venyttivät lopulta pronssimitaleille. Vahvasti Naisleijonissakin pitkin kautta esiintynyt Holopainen joutui jättämään myös todennäköisen MM-kisaedustuksen väliin loukkaantumisensa vuoksi.

− Oma kausi meni hyvin. Peli kulki ja ajattelin, että nyt on tulossa hieno kevät kaikin puolin. Pelit päättyivät kuitenkin tammikuussa loukkaantumiseen ja nyt keskitytäänkin kuntoutumiseen, Holopainen sanoo Suomen Jääkiekkoilijat ry:n tiedotteessa.

Palkinto jaettiin nyt toista kertaa. Viime kaudella arvokkaimmaksi pelaajaksi äänestettiin Ilvestä edustanut maalivahti Anni Keisala.

𝗡𝗮𝗶𝘀𝘁𝗲𝗻 𝗟𝗶𝗶𝗴𝗮𝗻 𝗞𝘂𝗹𝘁𝗮𝗶𝗻𝗲𝗻 𝗞𝘆𝗽𝗮̈𝗿𝗮̈ -𝗮̈𝗮̈𝗻𝗲𝘀𝘁𝘆𝗸𝘀𝗲𝗻 𝘁𝘂𝗹𝗼𝗸𝘀𝗲𝘁:
1. Elisa Holopainen 326 pistettä
2. Michaela Pejzlova 176
3. Pauliina Salonen 94
4. Emilia Kyrkkö 62
5. Tiina Ranne 54


Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön SJRY | Pelaajayhdistys (@sjry.fi) jakama julkaisu

» Lähetä palautetta toimitukselle