Pelaajaliikennettä ja jatkosopimuksia Jyväskylässä – Honka KeuPaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
JYP-lupaus Honka hakee peliaikaa yhteistyöseura KeuPa HT:sta.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Anttoni Honka hakee peliaikaa KeuPasta nuorten MM-kisoihin saakka. Miika Lahden ja Pekka Tuokkolan sopimuksia on jatkettu.

Alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin tähtäävä Anttoni Honka on lainattu JYPistä yhteistyöseura KeuPaan. Siirrolla haetaan Hongalle suurempaa roolia, lisää vastuuta sekä peliaikaa. Lainan ajan Honka harjoittelee niin Jyväskylässä kuin Keuruullakin.

Emoseurassa Honka on pelannut tällä kaudella 15 ottelussa keskimäärin 14 minuuttia ja 47 sekuntia per peli, mikä on JYP-puolustajista kuudenneksi eniten. Kesällä varausikään tuleva Honka pelaa Liigassa ja JYPissä toista kauttaan.

Tuokkolalle kolmen viikon jatko, Lahti jatkaa loppukauden

Pekka Tuokkolan kuukauden mittainen pätkäpesti JYP-veräjällä jatkuu kolmella lisäviikolla. Lokakuun puolivälissä Joona Voutilaista paikkaamaan tullut Tuokkola on organisaation vanha tuttu, sillä Alavuden Peli-Veikkojen kasvatti pelaa Jyväskylässä nyt yhteensä seitsemättä kauttaan. 35-vuotiaan Tuokkolan uusi sopimus päättyy 1. joulukuuta.

Koeajalla alkusyksyn pelannut Miika Lahti, 31, jatkaa kasvattajaseurassaan loppukauden. Alkukauden 16 ottelua ovat tuottaneet puolustavan keskushyökkääjän sarakkeeseen kolme syöttöpistettä.

– Joukkueen sisällä Miika on aina ollut sytyttäjä, joka kykenee lisäämään joukkuetovereidensa energiaa olemalla oma itsensä. Pitkän toipilasajan ja pelaamattomuuden jälkeen sekä seura että pelaaja olivat haastavassa tilanteessa, mutta nimenomaan ikitaistelija Miika Lahti oli se pelaaja, jolla oli mahdollisuus onnistua paluussaan juuri päättyneen try-outin jakson kautta, linjaa JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari seuran tiedotteessa.

Viime kaudeksi Kunlun Red Starista JYPiin palannut Lahti on kärsinyt loukkaantumisista eikä pelannut viime kaudella peliäkään. Kunlunissa pelattua KHL-kautta lukuun ottamatta Lahti on pelannut koko aikuisuransa JYPissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle