Pavol Skalický nähdään myös ensi kaudella Lukon pelipaidassa

LIIGA / Uutinen
Pavol Skalickýn ura jatkuu Raumalla.
Kuva © Juuso Koro
Hallitseva Suomen mestari Lukko kiinnitti runkopelaajansa Pavol Skalickýn myös ensi kaudeksi.

Lukko tiedotti tänään tehneensä yhden vuoden jatkosopimuksen hyökkääjänsä Pavol Skalickýn kanssa. 25-vuotias slovakialainen saapui viime kaudeksi Raumalle, näissä 55 ottelussa syntyi 39 tehopistettä (20+19). Skalický oli mestaruuden voittaneessa joukkueessa tärkeässä roolissa ja pudotuspeleissä hyökkääjä merkauttikin 11 otteluun 4+4=8 tehopistettä.

− Pidän tässä seurassa ja sen ympärillä toimivista ihmisistä sekä työskentelytavoista Lukossa, joten minun ei tarvinnut miettiä kahdesti jatkosopimuksen allekirjoitusta, Skalicky kertoi Lukon tiedotteessa.

Skaldo (Skalický) on oikea härkä. Niin upea pelaaja niin hyökkäys- kuin puolustussunnassa. Hänellä on superkova työmoraali ja kehityskäyrä näyttää suoraan ylöspäin. Harvalla pelaajalla on vuoden aikana luisteluvoima mennyt näin paljon eteenpäin, seuran urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi sopimusta tiedotteessa.

Skalickýn kausi ei päättynyt pelkästään Lukon mestaruusjuhliin, vaan hyökkääjä valittiin myös Slovakian MM-kisaryhmään Latviassa pelattaviin MM-kisoihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle