Patrik Puistola pelaa kauden avausottelunsa − perjantain kierroksella kokoonpanoissa muutoksia

LIIGA / Uutinen
Puistola pääsee tositoimiin.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Neljän ottelun kierroksella joukkueet laittoivat rivejään uuteen uskoon. Suurimmat muutokset kokoonpanoonsa on tehnyt SaiPa.

Marek Langhamer palaa tupsukorvien tolppien väliin. HPK:lla Antti Pihlström nousee ykkösvitjaan ja Markus Nenonen tulee kakkosketjuun. Henri Kanninen tulee kakkosketjun laitaan ja Juuso Ikonen muodostaa kolmosketjun Matt Marcinew'n ja Philippe Cornet'n kanssa.

Sportin kohdatessa KooKoon Roope Talaja putoaa kokoonpanon ulkopuolelle ja Teemu Väyrynen tulee tilalle. Kouvolalaisten pelaava maalivahti vaihtuu Nick Malikista Oskari Setäseen.

Lukko lähtee Tapparaa vastaan pienin muutoksin, kun puolustuksessa Noel Pietilä on mukana ja Miska Kukkonen sivussa. Onni Korkka on seitsemäs puolustaja. Sebastian Repo ei pelaa.

Tapparalla kolmosvitjaan Samuel Salosen tilalle tulee Jere Henriksson. Kari Piiroinen on tolppien välissä Kristian Kuuselan 1000. ottelussa.

JYPin ja SaiPan kohtaamisessa Patrik Puistola pelaa ensimmäisen ottelunsa tällä kaudella jyväskyläläisten riveissä. Adam Brodecki puolestaan on huilivuorossa.

SaiPan ketjut menevät uusiksi, kun Jarno Koskiranta on sivussa ja Tino Metsävainio hänen tilallaan. Puolustuksessa Kalle Maalahden ja Nuutti Viitasalon muodostama pari on ainut, joka on säilyttänyt koostumuksensa.

Muokattu: 24.9.2021, kello 12.23: Lisätty HPK:n muutokset.

Muokattu: 24.9.2021, kello 12.26: KooKoon muutokset lisätty. Myös maininta Revon pelaamattomuudesta lisätty.

» Lähetä palautetta toimitukselle