Patrik Laineen mielenterveyden haasteita kommentoitiin törkeästi − otti itse väkevästi kantaa: "Tämä ei vain ole oikein"

NHL / Uutinen
Patrik Laine joutui törkeän kommentoinnin kohteeksi.
Kuva © Getty Images
Patrik Laine joutui törkeän kielenkäytön ja epäasiallisen spekuloinnin kohteeksi. Laine otti itse asiaan väkevästi kantaa X:ssä.

Patrik Laine joutui maanantaina Columbus Blue Jacketsia seuraavan podcastin jaksossa törkeän spekuloinnin kohteeksi. B&B Round Table-podcastin uusimmassa jaksossa käytiin läpi seuran loukkaantumistilannetta, kunnes yksi podcastin jäsenistä kommentoi Laineen terveydentilaa.

− Tämän joukkueen katsominen on syvältä, alkoi Zach-nimellä jaksossa esiintyneen miehen vuodatus. 

Adam Fantilli on loukkaantunut, Jegor Tšinahov on loukkaantunut ja Patrik Laine harkitsee Remington retirementia, jatkoi toimittaja vuodatustaan.

X-viestintäpalvelussa videon jakanut käyttäjä selventää alla olevassa viestissään, että termillä Remington retirement viitataan aseella tehtyyn itsemurhaan.

Laine vastasi X:ssä videoon, joka on saanut Suomen aikaa aamuyhdeksään mennessä yli 2,4 miljoonaa näyttökertaa.

− Tämä ei vain ole oikein, Laine kirjoitti.

Podcastissa Laineen terveydentilaa kommentoinut henkilö asetti tapauksen julki tultua X-tilinsä ensin yksityiseksi, kunnes hän poisti sen. 

Podcast julkaisi myöhemmin uuden videon, jossa ohjelman juontajat muun muassa pyytävät anteeksi Laineelta.

Laine hakeutui hiljattain mielenterveyssyistä NHL:n ja sen pelaajayhdistyksen hoito-ohjelmaan, ja hän on toistaiseksi sivussa Blue Jacketsin toiminnasta.

Laine sai vastauksensa jälkeen vahvaa tukea sosiaalisessa mediassa. TSN:n toimittaja Chris Johnston kertoi videon olevan täyttä roskaa, ja TheNasher61-käyttäjänimellä esiintyvä suosittu jääkiekkosisällöntuottaja korosti, ettei tällainen edusta Blue Jacketsin faneja eikä Columbuksen kaupunkia.

» Lähetä palautetta toimitukselle