Patrik Laine ja Jets pysähtyivät tulikuumaan Juuse Sarokseen − suomalaisvahdille kauden ensimmäinen nollapeli

NHL / Uutinen
Juuse Saros pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä.
Kuva © Getty Images
Juuse Saros torjui kaikki 28 laukausta, kun Nashville Predators haki 1−0-vierasvoiton Winnipeg Jetsistä. Nollapeli oli Sarokselle kauden ensimmäinen.

Nashville Predatorsin ja Winnipeg Jetsin välinen ottelu lähti liikkeelle tunnustellen. Predators oli hienoisesti niskan päällä Jetsin vielä hakiessa pelivirettään. Vieraat pääsivät kokeilemaan ylivoimalla, kun Dmitri Kulikov otti kaksiminuuttisen polvitaklauksesta. Kesken Predatorsin painostuksen Andrew Copp karkasi yksin läpi, mutta hän ei onnistunut ohittamaan Juuse Sarosta.

Ottelun ainoa maali nähtiin ensimmäisen erän puolivälissä. Adam Lowry antoi Jetsin omalla alueella karmean harhasyötön suoraan Jakov Treninin lapaan. Trenin antoi sen jälkeen nappisyötön Kyle Turrisille, joka iski kiekon varmasti ohi Connor Hellebuyckin.

Ensimmäisen erän loppuvaiheilla Jetsin Tucker Poolman jätti pelin kesken alavartalovamman takia ja kotijoukkue joutui pelaamaan loppupelin viidellä puolustajalla.

Toisen erän alussa Jets pääsi kokeilemaan tasoitusta ylivoimalla. Patrik Laine viritti hurjan pommin suoraan syötöstä, mutta Saros kesti. Kolmannessa erässä Nikolaj Ehlers pääsi Jetsin takaa-ajovaiheessa kokeilemaan Saroksen ohittamista, mutta kiekko osui ylärimaan.

Ottelun loppuminuuteilla Jets yritti tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. Laineen tykki puhui jälleen, mutta kuin ihmeen kaupalla Saros sai itsensä maalin ja kiekon väliin ja Predators pelastui takaiskulta. Ailahtelevista otteista viime aikoina kärsinyt Saros sai tililleen kauden ensimmäisen nollapelin.

» Lähetä palautetta toimitukselle