Patrik Laine jälleen sairastuvalle – murtunut solisluu pitää sivussa kuuden viikon ajan

NHL / Uutinen
Patrik Laine joutuu jälleen sairastuvalle.
Kuva © Getty Images
Columbus Blue Jackets sai jälleen ikäviä uutisia loukkaantumisrintamalta, kun Patrik Laine loukkaantui torstain ja perjantain välisenä yönä ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan. Laineen solisluu on murtunut, ja Blue Jackets odottaa hänen olevan sivussa noin kuusi viikkoa.

NHL:n itäisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla majaileva Columbus Blue Jackets sai ikäviä loukkaantumisuutisia, kun torstain ja perjantain välisenä yönä ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan loukkaantuneen Patrik Laineen odotetaan olevan sivussa ainakin kuuden viikon ajan.

Seuran tiedotteessa kerrotaan, että Laineen solisluu murtui yön ottelussa. Laine kaatui kamppailutilanteessa Maple Leafs -puolustaja William Lagessonin kanssa, poistui pukukoppiin tuskaisena eikä palannut enää otteluun. 

Blue Jackets johti koitosta kahden erän jälkeen 5–0, mutta ottelu ratkesi vasta jatkoajalla sinitakkien hyväksi Maple Leafsin kirittyä tasoihin päätöserässä.

Laineen kausi sarjan pohjamudissa rämpivän Blue Jacketsin riveissä on ollut rikkonainen. Kuluvalla kaudella 25-vuotias oli sivussa yhdeksästä ottelusta saatuaan aivotärähdyksen Calgary Flamesin Rasmus Anderssonin taklauksesta. Hänet on myös penkitetty aiemmin kaudella Blue Jacketsin ollessa tappioputkessa.

Tamperelainen on pelannut kauden aikana 18 ottelua tehoin 6+3. Blue Jacketsin ydinpelaajista on sivussa Laineen lisäksi muun muassa kapteeni Boone Jenner, Jack Roslovic ja Damon Severson.

Videon Laineen loukkaantumisesta voit katsoa alta.

» Lähetä palautetta toimitukselle