Pasi Nurminen nousee Lahden Pelicans Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi − jatkaa lisäksi konsernin toimitusjohtajana

LIIGA / Uutinen
Pasi Nurminen astuu puheenjohtajan saappaisiin.
Lahden Pelicans Oy:n hallitus päätti kokouksessaan uudeksi puheenjohtajaksi Pasi Nurmisen. Entinen maalivahti jatkaa myös Lahden Pelicans Oy:n ja Pelicans Ravintolat Oy:n muodostaman konsernin toimitusjohtajana.

Pasi Nurminen nousi hallituksen päätöksellä Lahden Pelicans Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi keskiviikkona. Lisäksi Nurminen jatkaa Lahden Pelicans Oy:n ja Pelicans Ravintolat Oy:n konsernin toimitusjohtajana.

Ajankohtaiseksi puheenjohtajavalinta tuli, kun Pentti Matikainen jäi pois puheenjohtajan paikalta ja samalla koko hallituksesta. Muut hallituksen jäsenet Nurmisen lisäksi ovat Simo Santapukki, Tommi Kurkaa ja Juho Ruoti.

Maanantaina pidetyn yhtiökokouksen peruina Pelicans tiedotti, että sen pitkäaikainen toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu irtisanoutui tehtävästään. Nurminen nimettiin hänen tilalleen.

− Kuten jo maanantaina kerroimme, niin yhtiöiden toimintaan haetaan ketteryyttä ja kustannustehokkuutta. Hallitus päätti yksimielisesti, että nykytilanne huomioiden nämä nyt tehdyt nimitykset ovat konsernin kannalta paras ratkaisu, hallituksen jäsen Tommi Kurkaa kommentoi keskiviikon tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle