Panthersin maalivahtiosastoa kolhivat loukkaantumiset − aiemmin poissa ollut Bobrovski teki paluun, mutta nyt loukkaantui hänen tuuraajansa

NHL / Uutinen
Chris Driedger on napsinut kiekkoja tällä kaudella yhdeksässä NHL-ottelussa.
Kuva © Getty Images
Florida Panthersin maalivahti Chris Driedger loukkasi nivusensa torstaina ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan ja on viikkoja sivussa.

Loukkaantumiset koettelevat tällä hetkellä Florida Panthersin maalivahtiosastoa. Aiemmin tammikuussa joukkueen tähtivahti Sergei Bobrovski oli poissa kaukaloista, ja häntä tuurannut Chris Driedger on nyt viikkoja sivussa alavartalovamman takia. Driedger loukkasi mitä ilmeisemmin nivusensa torstain ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan.

25-vuotias Driedger on pelannut tällä kaudella yhdeksässä NHL-ottelussa torjuntaprosentilla 93,2. Ottawa Senatorsin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2012 on kuitenkin pelannut pääasiassa AHL:n puolella.

Kuuden perättäisen ottelun vieraskiertueella olevan Panthersin ykkösmaalivahti Bobrovski oli kaksi ottelua sivussa ylävartalovamman takia. Hän teki paluun joukkueen maalille lauantaina ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan. Driedgerin tilalla pelaa nyt Springfield Thunderbirdsistä NHL:ään nostettu Samuel Montembeault.

» Lähetä palautetta toimitukselle