Panthersin ja Predatorsin välisessä ottelussa tehtiin sinivalkoista NHL-historiaa – kaukalossa yhteensä kymmenen suomalaispelaajaa

NHL / Uutinen
Aleksander Barkov oli ottelun tehokkain suomalaispelaaja.
Kuva © Mike Ehrmann
Florida Panthersin ja Nashville Predatorsin kohtaamisessa tehtiin sinivalkoista NHL-historiaa. Kaukalossa nähtiin yhteensä kymmenen suomalaispelaajaa.

Florida Panthers ja Nashville Predators vastasivat torstain ja perjantain välisen NHL-yön runsasmaalisimmasta ottelusta. Vieraileva Predators oli lopulta parempi jatkoajan jälkeen lukemin 5–6. 

Ottelussa tehtiin suomalaista NHL-historiaa, kun kaukalossa nähtiin ensimmäistä kertaa kymmenen suomalaispelaajaa samassa ottelussa. Kotijoukkue Panthersin riveissä pelasivat Aleksander Barkov, Markus Nutivaara, Aleksi Heponiemi, Juho Lammikko ja Eetu Luostarinen. Predatorsin kokoonpanossa oli niin ikään viisi suomalaista; Pekka Rinne, Juuse Saros, Erik Haula, Mikael Granlund ja Eeli Tolvanen

Pisteille ottelussa pääsivät Barkov (1+1) ja Nutivaara (0+1). Saros aloitti ottelun Predators-maalilla, mutta hänet vaihdettiin pois kahden erän jälkeen. 

» Lähetä palautetta toimitukselle