Panthers pestasi Devilsissä sivuraiteille ajautuneen Nikita Gusevin

NHL / Uutinen
Nikita Gusevin alku NHL-uralle ei ole ollut mairitteleva.
Kuva © Getty Images

New Jersey Devilsissä sivuraiteille joutunut Nikita Gusev, 28, on solminut yksivuotisen eli loppukauden kattavan sopimuksen Florida Panthersin kanssa. Devils passitti aiemmin venäläishyökkääjän siirtolistalle, minkä jälkeen organisaatio purki Gusevin sopimuksen. Venäläisen sopimus Panthersin kanssa on miljoonan dollarin arvoinen.

Tällä kaudella Gusev on pelannut Devilsissä 20 ottelua tehoin 2+3. Edellisen kerran venäläinen puki Devils-paidan päälleen 20. maaliskuuta. Viime kaudella Gusev latoi 66 otteluun 13 maalia ja yhteensä 44 tehopistettä.

Gusev saapui NHL:ään KHL-supertähden statuksella: edellisellä kolmella KHL-kaudella hän oli SKA Pietarin tehokkaimpia pelaajia ja takoi viimeisellä kaudella 62 ottelussa 82 tehopistettä. 391 KHL:n runkosarjaottelussa hän on tehnyt yhteensä 332 tehopistettä ja pudotuspeleissä 67 ottelussa 68 pistettä.

Laitahyökkääjänä pelaava Gusev voi päätyä Panthers-kapteeni Aleksander Barkovin vierelle, sillä Barkovin kanssa paljon pelannut Anthony Duclair on poissa kokoonpanosta. Tällä hetkellä Panthers on Keskisen divisioonan kolmantena. Koska eroa neljäntenä olevaan Nashville Predatorsiin on 11 pistettä, joukkueen paikka divisioonan kärkikolmikossa näyttää varmalta.

» Lähetä palautetta toimitukselle