Panthers ja Hurricanes maalivahtikaupoilla - Panthers raivaa tilaa jättihankinnoille

NHL / Uutinen
James Reimer ei pystynyt pitämään Panthersissa toivottua tasoa yllä.
Kuva © VesaPhoto / Vesa Pöppönen
Florida Panthers ja Carolina Hurricanes vaihtoivat maalivahteja. James Reimer siirtyi Floridan lämmöstä Hurricanesiin, Panthers puolestaan sai Scott Darlingin, jonka visiitti Panthersiin on jäämässä lyhyeksi.

Florida Panthers jatkoi tilan raivaamista palkkakattoon käymällä kauppaa Carolina Hurricanesin kanssa. Panthersissa epäonnistunut James Reimer edustaa jatkossa Hurricanesia, vastineeksi floridalaiset saivat Scott Darlingin sekä kuudennen kierroksen varausvuoron kesän 2020 varaustilaisuuteen.

Viime kaudella AHL:ään pudonnut Darling ei kaupasta huolimatta kuulu Panthersin GM Dale Tallonin suunnitelmiin, vaan organisaatio asetti Darlingin välittömästi siirtolistalle ja aikoo ostaa sopimuksen ulos. 

Vapaiden pelaajien markkinat aukeavat maanantaina ja Panthers on ollut huhujen mukaan vahvasti supertähtien kastiin laskettavien Sergei Bobrovskin sekä Artemi Panarinin perässä. Kaksikon palkkaamiseksi Tallonin on täytynyt tehdä tilaa palkkakattoon.

Jo aiemmin seuralegenda Roberto Luongo päätti ripustaa räpylän naulaan, nyt Reimerin kauppaamisen ja Darlingin ulososton myötä organisaatiolla on vain yksi sopimuksenalainen maalivahti, hänkin urallaan vain kolme NHL-ottelua pelannut Chris Driedger. Lisäksi viime kaudella debytoinut Sam Montembeault on rajoitettu vapaa agentti.

Liikkeiden myötä Panthersilla on yli 25 miljoonaa dollaria tilaa palkkakatossa ja avainpelaajien sopimukset jatkuvat myös ensi kaudelle, joten floridalaisten osalta on odotettavissa vilkas päivä.

» Lähetä palautetta toimitukselle