Palkkaleikkauksien vuoksi ensimmäinen sopimuspurku Liigassa − KooKoo menettää tehohyökkääjä Strömbergin

LIIGA / Uutinen
Kim Strömberg jättää KooKoon.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Keväällä jatkosopimuksen KooKoon kanssa tehnyt hyökkääjä Kim Strömberg jättää kouvolalaisjoukkueen.

Maaliskuussa KooKoon kanssa 1+1-vuotisen jatkosopimuksen tehnyt Kim Strömberg ei jatka joukkueessa. 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus purettiin, koska seura ja pelaaja eivät päässeet yhteisymmärrykseen palkkaleikkauksista, joita seura päätti tehdä koronavirusepidemian aiheuttamien taloudellisten menetysten paikkaamiseksi.

− Säästöneuvotteluissa tämä jäi valitettavasti ainoaksi meille tarjotuksi vaihtoehdoksi, johon voimme seurana sitoutua, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Strömberg oli päättyneellä kaudella KooKoon tehokkain pelaaja iskemällä 59 ottelussa liigauransa ennätyspisteet 23+27=50.

Kouvolalaisseura kertoi myös, että se on nyt päässyt kaikkien muiden pelaajien kanssa sopuun palkkaleikkauksista yhtäläisin ehdoin.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
HIFK:n U18-joukkueessa todettiin koronatartunta − altistuneita muissakin ikäluokissa
28.9.2020 12:40
HIFK:n U18-joukkueen pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Koko U18-joukkue on karanteenissa ja lisäksi karanteenissa on pelaajia U20- ja U16-joukkueista.
Kolumni
Liiga ei voi vain paeta viranomaisten selän taakse, jos kautta halutaan pelata vielä marraskuussa
27.9.2020 10:24
Toistaiseksi Liigan ja sen seurojen suunnitelmat tuhansien katsojien ottamiseen sisään kiekkokatsomoihin vaikuttavat auttamattoman puutteellisilta. Tehdään se minimi, mitä viranomaiset juuri nyt vaativat ja toivotaan parasta.
Artikkeli
Lukko-pomo Sahlstedt sanoo sen suoraan: koronakriisi voi jättää aukkoja Liiga-kartalle
25.9.2020 14:08
Korona voi koitua kohtalokkaaksi Liiga-yhteisössä. Kalle Sahlstedt kaipaa selkeämpiä linjoja vaikeuksien selättämiseen.

Lue myös