Palkkaleikkauksien vuoksi ensimmäinen sopimuspurku Liigassa − KooKoo menettää tehohyökkääjä Strömbergin

LIIGA / Uutinen
Kim Strömberg jättää KooKoon.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Keväällä jatkosopimuksen KooKoon kanssa tehnyt hyökkääjä Kim Strömberg jättää kouvolalaisjoukkueen.

Maaliskuussa KooKoon kanssa 1+1-vuotisen jatkosopimuksen tehnyt Kim Strömberg ei jatka joukkueessa. 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus purettiin, koska seura ja pelaaja eivät päässeet yhteisymmärrykseen palkkaleikkauksista, joita seura päätti tehdä koronavirusepidemian aiheuttamien taloudellisten menetysten paikkaamiseksi.

− Säästöneuvotteluissa tämä jäi valitettavasti ainoaksi meille tarjotuksi vaihtoehdoksi, johon voimme seurana sitoutua, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Strömberg oli päättyneellä kaudella KooKoon tehokkain pelaaja iskemällä 59 ottelussa liigauransa ennätyspisteet 23+27=50.

Kouvolalaisseura kertoi myös, että se on nyt päässyt kaikkien muiden pelaajien kanssa sopuun palkkaleikkauksista yhtäläisin ehdoin.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös