Paalanen pääsee tavoittelemaan mielettömälle putkelleen jatkoa − Ketterä solmi jatkot konkarikaksikkonsa kanssa

MESTIS / Uutinen
Neljän Mestis-mestaruuden Paalaselta löytyy myös kaksi Suomen Cupin mestaruutta vyöltään.
Kuva © Topi Lainio
Ketterä kiinnitti tulevan kauden joukkueeseensa ison määrän kokemusta, kun puolustaja Marlo Koponen ja hyökkääjä Ville Paalanen tekivät jatkosopimukset imatralaisryhmän kanssa.

Marlo Koponen ja Ville Paalanen jatkavat Ketterän riveissä vuoden mittaisilla sopimuksilla. Kummallekin tuleva kausi on neljäs peräkkäinen imatralaispaidassa.

Joukkueen kapteenina viime kaudella toiminut Koponen pelasi runkosarjassa 23 ottelua, joissa keräsi seitsemän syöttöpisteitä. Pudotuspeleissä 34-vuotias puolustaja merkkautti yhdeksässä ottelussa tehot 0+4. Kauden päätteeksi kaulaan ripustettiin kultamitali, kun Ketterä voitti toisen Mestis-mestaruutensa.

Varakapteenin A:ta kantanut Paalanen, 31, puolestaan teki 23 runkosarjaottelussa tehot 0+5. Pudotuspeleissä pistepussi karttui kahdeksassa kamppailussa yhdellä syöttöpisteellä. Mestaruuden myötä Paalasen kultamitalien putki kasvoi jo neljään, sillä hän ollut voittamassa kaikkia jaettuja Mestis-mestaruuksia kaudesta 2016−2017 lähtien. Mestaruusjuhlia hän on päässyt juhlimaan Ketterän lisäksi KeuPan ja SaPKon väreissä.

− Kaksi Etelä-Karjalan kasvattia, jotka tuovat mukanaan joukkueeseen jälleen ison määrän kokemusta, johtajuutta ja voittamisen kulttuuria. Marlo ja Pantse ovat erittäin tärkeät palaset tulevan kauden nuoreen joukkueeseen, Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle