PWHL:n kausipalkinnot on jaettu − Natalie Spooner pokkasi kaksi tunnustusta

Muut Sarjat / Uutinen
Kanadalainen Spooner vei nimiinsä kaksi palkintoa. Arkistokuva maajoukkuepaidasta.
Pohjoisamerikkalaiset hallitsivat PWHL:n ensimmäisen kauden kausipalkintojen kavalkadia. Myös muutama eurooppalainen sai nimensä esiin.

PWHL:n historian ensimmäisen kauden kausipalkinnot on jaettu. Toronton hyökkääjä Natalie Spooner valittiin sekä sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi että parhaaksi hyökkääjäksi. Hän oli ainut, joka vei nimiinsä kaksi henkilökohtaista tunnustusta.

Parhaaksi maalivahdiksi valittiin Toronton Kristen Campbell, parhaan puolustajan tittelin pokkasi Montrealin Erin Ambrose. Vuoden valmentajaksi valittiin Toronton runkosarjan voittoon luotsannut Troy Ryan.

Hockey For All -palkinnon sai Montrealin Maureen Murphy, joka keräsi kunniaa erityisesti terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä. Murphy tekee vapaaehtoistyötä useassa eri yhteisössä Montrealissa. Hänen kerrotaan panostaneen 600 tunnin edestä sekä vapaaehtoistyöhön että lakiopintoihinsa.

Vuoden tulokkaaksi nimettiin Minnesotan Grace Zumwinkle. Voidakseen tulla valituksi PWHL:n Vuoden tulokkaaksi pelaajan on oltava alle 25-vuotias ja pelattava ensimmäinen kautensa ammattilaisena Pohjois-Amerikassa.

Ensimmäiseen tähdistökentälliseen valittiin maalivahti Campbell, puolustajat Ella Shelton ja Ambrose sekä hyökkääjät Alex Carpenter, Marie-Philip Poulin ja Spooner.

Toisessa tähdistökentällisessä olivat maalivahti Aerin Frankel, puolustajat Renata Fast ja Megan Keller sekä hyökkääjät Brianne Jenner, Zumwinkle ja Sarah Nurse.

Pelkästään tulokkaista koostuvaan tähdistövitjaan ylsivät ruotsalaisveskari Emma Söderberg, puolustajat Ashton Bell ja Sophie Jaques sekä hyökkääjät Sveitsin Alina Müller, Emma Maltais ja Zumwinkle.

» Lähetä palautetta toimitukselle